Saturday, June 16, 2012

JADI FRUST SATTT...=,="

Assalammualaikum
heyyooo..

Af nak cerita sedikit..kejadian didalam rumah.. paper pun..tgk pic ni dulu..satg Af terangkann..=D


hahahaha.. agak-agak paham x..?? frust x bila mak atau ayah kita tanya macam tu..?? haha..k nk bagi paham Af cerita.. tadi petang..lepas balik kerja..sampai2 rumah..tengok mama xdak..keluaq.. abh xbalik lagi.. kerja.. duduk sattttt dalam rumah..degaq macam mama dah balik.. 
elok2 mama buka pintu..panggil Af laa..

"afiq..dah balik...??'' 

Af yg degaq frust kot + bengang+lawak+nak tergelak...xkan laa xnampak motor Af kot.. boleh tanya lagi.. adehh.. Af pon jawab sebijik macam dalam gambaq tuu..hahaha.. jadi frust kott.. 

hangpa besa jadi x..?? mesti besa kannn.. frust x bila depa tanya soalan mcm tu..?? hihi..
paper pun disini Af bukan nak buat macam xmenghormati ibu bapa.. tapi kadang2 depa ni suka buat lawak yg boleh buat orang bengang.. kan..? paper pun depa makayah kita.. xdak depa siapalah kita kan..
sooo..sayangilah makayah hangpa..! 

xlupa..Happy Fathers Day tu abah..! xdak paper hadiah laa... just keluaq makan dekat Hotmas ajaa.. heee... n Happy Fathers Day utk bapak2 seluruh dunia.. kecuali bapak ayam.. hahaha..
k..adiousaaa...

~ tatatititutu ~

4 comments:

  1. jawapan sarcastic. Dah biase buat dah. Hahaha! sampai ade sekali tu ayah tarik telinga sebab selalu jawab macam tu. hehehe! Happy father's day to abah awak juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..padan muka kena tarik telinga..;p

      Delete
  2. nasib mak sy xde tanyer mcm tuh rs nyer xpnah kot hahahaa.....tp kalau situasi nih terjadi mmg nk gelak guling2...pastu ckp "xlah blom lg...tgh tgk wyg ni" =)

    visit mine ok http://myaleo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...awat xckap.."xaihh..tgh otw pi London.." ;p

      Delete