Saturday, August 11, 2012

Tolong Faham..=)

Assalammualaikumm..
heyyoo...happy Saturday..!
let party..haha..=,="

okk.. kita mula dengan Bismillah.. =)
selalu x hampa nampak orang post dekat Facebook or Twitter..

"Bila putus cinta perempuan siang malam menangis tak henti, sedih, serik nak bercinta. 
Yang lelaki lepak dengan kawan, main game, gelak ketawa, cari awek baru. Fakta ka auta? HAHA"

n seumpama dengan nyaa.. Af pun xpaham laa.. salah ka kalau guy macam tu..?? salah ka guy nk keluar happening dengan member²...utk lupakan apa yg baru terjadi dengan hubungan dia..??  girl selalu pikir negatif bila baru putus..hemm..

"ooo...dia hepi dgn mmber...aku dkat sini sedih.."
"jantan xguna...baru putus..dia boleh happy².."

so what the point..?? nak ka guy tu ekot macam girl..duduk peluk lutut.. menangis.. kurung dalam bilik.. xmau makan..peluk bear.. itu bukan laki namanya tuu.. itu PONDAN..! itu bukan cara lelaki...

kalau lepas putus..girl nampak guy ni still boleh happy²..siap main bola apa bagai.. itu lumrah.. sbb itu cara kami melepaskan segala kesedihan.. example.. main bolaa...sepak laju²..lepas marah..sedih dekat bola tuu.. kan kesiannn bola tuu.. hihi..  tapi itu lah cara kami..

soo..jangan laa cepat menghukum tingkah laku guy selepas putus.. sbb itu memang sifat kami.. kami susah nak tunjukkan kesedihan secara luaran..kami lebih suka pendam..n melepaskan nya dengan cara kami tersendiri.. itu sifat lelaki.. sekian..

..terima kasih..
..Assalammualaikum..

~ tatatititutu ~

p/s : selamat hari lahir sayangg..=) <3

3 comments:

  1. yeah. its seems girls alwys thinks that we didn't hve any sadness feeling. i'm agree wit u dude.totally agree with u xD

    ReplyDelete
  2. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete